Ontwerp je eigen skin

Wil jij je eigen skin ontwerpen? Wil je je favoriete voetbalclub, huisdier of een leuk vakantiemoment op jouw console. Dat kan bij Consolestickers.nl. Binnen 10 tot 15 werkdagen wordt deze speciaal voor je op maat gemaakt in je eigen design. Heb je geen inspiratie maar wil je toch een vette PS4 Skin of Xbox ONE Skin neem dan even contact met ons op en misschien kunnen we je helpen met het maken van een design, dus ontwerp je eigen skin! Wij werken met een eigen grafisch vormgevers.

Wat hebben wij nodig om je eigen skin te ontwerpen?
– Natuurlijk je idee! Wij kunnen eventueel ook meedenken en je een voorstel doen voor een design.
– Voor welke console wil je een design? PS4 (Pro of Slim, Xbox One (S).
– Minimale grote van de afbeelding moet 1600×900 pixels zijn en 300 dpi. De afbeelding mag een .jpg zijn. Dit is om de pixel dichtheid van je console design te waarborgen. Heb je geen idee hoe je dit moet opzoeken? Wij helpen je graag.
– Even geduld want van de doorlooptijd van ontwerp-drukproef-levering bedraagt ongeveer 10-15 werkdagen. Na het ontwerp kan je de digitale drukproef al na 2 dagen verwachten.
– Goede communicatie voor een snelle afhandeling.

Wat kan je van consolestickers.nl verwachten?
– Natuurlijk een drukproef voordat we overgaan tot het definitief drukken van de console sticker.
– Een actieve houding en we zorgen voor een duidelijk communicatie.
– Een zeer mooie afdruk van professionele kwaliteit.
– Op maat gesneden voor jouw type console.
– Er worden twee controller skins bij je bestelling meegeleverd.

Mocht je vragen hebben over onze custom service? Dan kan je altijd contact met ons opnemen. Je kan een bestelling doen via knop hieronder. We nemen dan contact met je op om het ontwerp en de kosten met je door te spreken.

Bestel hier je eigen skin