Wees voorbereid – bestel op tijd! Leave a comment

Je hebt deze zin vast al eens voorbij zien komen de afgelopen tijd: “Wees voorbereid – bestel op tijd”. Het komt uit de campagne van de thuiswinkelorganisatie, waarbij de consument erop wordt geattendeerd dat de e-commerce branche het erg druk krijgt de komende periode.

Waarom wordt er dit jaar meer drukte verwacht dan afgelopen jaren?

Dit jaar valt Black Friday (29 november) en Cyber Mondag (2 december) vlakbij de datum van Sinterklaas (5 december) waardoor er een hoge verkooppiek in een korte periode wordt verwacht. En om te voorkomen dat je bestelling niet op tijd geleverd wordt, willen wij ook onze klanten erop attenderen om op tijd te bestellen. Beter te vroeg dan te laat… Bestellingen hierdoor worden beter verspreid en er ontstaat minder een bezorgdruk. Ook kun je jouw pakket op een servicepunt laten bezorgen, hierdoor is de pakketbezorger sneller klaar met zijn ronde.

Op tijd bestellen

Wanneer is iets “op tijd besteld”? Dit verschilt per periode. Consolestickers.nl levert normaliter de volgende werkdag. Zie hier onze levertijden en verzendkosten. Wil je zeker weten dat je het op tijd binnen hebt, dan raden we aan er minimaal 2 dagen bij op te tellen. Dus bestel minstens 3 werkdagen vooraf. En houdt de berichtgeving van de betreffende dienstregeling in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
💬 Hulp nodig via Whatsapp?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?