About

Consolestickers.nl is een onderdeel van Gear4Play

Consolestickers.nl is dé website voor al je console stickers, console skins, controller stickers, controller skins, controller knopjes, controller schroeven en andere accessoires! Geef je Xbox of PlayStation console en/of controllers een persoonlijke twist en volledig nieuwe look, terwijl je ze beschermt tegen krassen en water.

Consolestickers.nl helpt jou het uiterlijk je PlayStation en/of Xbox aan te passen aan jouw voorkeur, of het nu gaat om een afbeelding van je favoriete game of een mooi plaatje dat matcht bij je behang. Het saaie mat zwarte uiterlijk van je console heb je nu wel gezien, tijd voor wat kleurrijke variatie!

De console stickers en console skins van consolestickers.nl zijn net als de controller skins en controller stickers perfect uitgesneden om precies over een Xbox One of Playstation 4 console of controller te passen, en elke skin en sticker die op deze website te vinden is, is ook gemakkelijk weer van de console of controller af te halen zonder lijmresten achter te laten.

Email adres voor vragen: info@consolestickers.nl

Vestiging: (Let op! Dit is geen bezoek adres/Fysieke winkel.)

Zonnebaan 12E
3542EC Utrecht

Gear4Play gegevens:

KvK: 69410518
Zonnebaan 12E
3542EC Utrecht

Btwnr: NL125916826B02
Rekeningnr: NL91 BUNQ 2290 9750 79 (BIC: BUNQNL2A)

De waardering van www.consolestickers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 85 reviews.