About

Consolestickers.nl 

Consolestickers.nl is dé website voor al je console stickers, console skins, controller stickers, controller skins, controller knopjes, controller schroeven en andere accessoires! Geef je PlayStation . Xbox of Switch console en/of controllers een persoonlijke twist en volledig nieuwe look, terwijl je ze direct beschermt tegen krassen en water.

Consolestickers.nl helpt jou het uiterlijk je PlayStation, Xbox en Switch aan te passen aan jouw voorkeur, of het nu gaat om een afbeelding van je favoriete game of een ander mooi beeld. Het saaie mat zwarte uiterlijk van je console heb je nu wel gezien, tijd voor wat kleurrijke variatie!

De console stickers en console skins van consolestickers.nl zijn net als de controller skins en controller stickers perfect uitgesneden om precies over een Xbox One of Playstation 4 console of controller te passen, en elke skin en sticker die op deze website te vinden is, is ook gemakkelijk weer van de console of controller af te halen zonder lijmresten achter te laten.

Email adres voor vragen: support@consolestickers.nl

Vestiging: (Let op! Dit is geen bezoek adres/Fysieke winkel.)

Europalaan 218 c
3526 KS Utrecht

KvK nummer: 72527234
Btw nummer: NL001153016B86

Rekeningnr: NL10 KNAB 0257 7233 90 (BIC: KNABNL2H)

De waardering van www.consolestickers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.2/10 gebaseerd op 189 reviews.
WhatsApp Vragen? WhatsApp hier met ons!