Levertijd & verzendkosten

Levertijd

Wanneer de betaling op werkdagen voor 16.00 bij ons is binnengekomen wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden. De bezorging is in de regel op de eerst volgende dag(uitgezonderd van bestellingen die gedaan zijn op zaterdag en zondag, deze worden op dinsdag bij je aangeboden). Voor het bezorgen maken wij gebruik van PostNL pakketdienst en PostNL briefpakket. De voordelen van PostNL zijn:

– Het volgen van de levering van onze producten wordt altijd gedaan door ons eigen track and trace systeem. Daarnaast kan je de bestelling volgen met de S3 code op de website van PostNL.
– Alle stickers/skins worden geleverd in een briefpakket, hiervoor hoef je niet thuis te zijn. Het pakketje zal gewoon door de brievenbus afgeleverd worden.
– Als de bestelling is geleverd ontvang je een mail en een sms, zodat je weet dat het pakketje op de locatie is afgeleverd.
– Korte doorlooptijden.
– Indien we gebruik maken van de pakketdienst, dan zijn er 3 afleverpogingen waarbij de ontvanger na de eerste afleverpoging zelf een nieuwe aflever-afspraak kan maken.

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland en België zijn € 2.95 incl. BTW