Disclaimer

Disclaimer
Qua informatie op de website consolestickers.nl, garandeert Consolestickers niet dat dit altijd accuraat of compleet is. Consolestickers kan in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor schade van welke aard die voortvloeit uit of veroorzaakt wordt door of in verband staat met het gebruik van onze webwinkel.

De informatie op onze webshop wordt alleen voor promotionele en reclamedoeleinden openbaar gemaakt. Te denken valt aan alle informatie, beelden, foto’s, handelsmerken, producten en meer algemene elementen. Wanneer je materiaal wilt downloaden of kopiëren, is dit alleen toegestaan voor persoonlijk en privégebruik. Wij bieden geen garanties voor de afwezigheid van schadelijke programma’s voor jouw computer, laptop, iPad etc. Te denken valt aan virussen, programmafouten en bijvoorbeeld Trojan horse.

Auteursrechten
Alle gegevens op de Consolestickers website zijn exclusief eigendom van consolestickers. Te denken valt aan informatie, beelden, foto’s, logo’s, video’s, handelsmerken, producten, advertenties, acties etc. Al het hiervoor genoemde is door auteursrechten en wetten op handelsmerken beschermd tegen ongeoorloofd gebruik.

De gebruikte merknamen en logo’s van Sony, Nintendo en Microsoft zijn eigendom van de desbetreffende organisaties. Bij de artikelen betreft het gecustomiseerde afbeeldingen. Echter behoren de volledige rechten toe aan de desbetreffende merkauteurs.

Chat openen
💬 Hulp nodig via Whatsapp?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?