Console Stickers Zakelijk

Console Stickers zakelijk is de afdeling voor bedrijven welke grote bestellingen willen plaatsen. Daarnaast is Console Stickers zakelijk door de jarenlange ervaring op het gebied van console accessoires daarnaast de productspecialist voor al je console aankopen.

Met onze rijke ervaring op het gebied van zakelijk verkopen weet je zeker dat je bij iedere situatie het juiste inkopen kan doen. Wij luisteren graag naar jouw unieke wensen en behoefte en passen daar de producten op aan. Wij zijn dan ook voor een persoonlijke aanpak.

Product aanbod Console Stickers Zakelijk

Naast de producten welke je ziet in onze webshop kunnen wij nog veel meer console accessoires leveren. Met een aanbod van meer dan 10.000+ artikelen kun je ervan uitgaan dat wat jij zoekt voor je bedrijf en of klanten wij het kunnen leveren. Doordat wij een groot aanbod al aanbieden in onze webshop kunnen snel producten leveren voor de zakelijk markt. Mocht je andere specifieke wensen hebben wij kunnen altijd kijken of wij een voorstel kunnen doen.

De afdeling zakelijk helpt u graag verder bij bestellingen vanaf 5 producten of meer. Je kunt contact met ons opnemen via info@consolestickers.nl of ons contact formulier.

Ook bijvoorbeeld kunnen wij een cadeaukaart leveren met hierop een bepaald tegoed voor onze webshop. Daarnaast kunnen wij ook sponseren bij grote (gerelateerde) evenementen of kunnen wij prijzen aanleveren bij grote e-sport competities.

Naast ons brede assortiment biedt consolestickers.nl ook uitstekende service voor de geleverde producten.

De grote voordelen van Console Stickers zakelijk:

  • Snelle afhandeling van grote bestellingen.
  • Persoonlijke benadering en advies.
  • Groot assortiment.
  • Grote voorraden, snelle levering.
  • Geen Staffelkorting gewoon de scherpste prijs.