Bestellen:

Online bestellen gaat gemakkelijk en kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week bij Consolestickers.nl.  Wanneer u één of meerdere producten selecteert en in uw winkelwagen plaatst, kunt u afrekenen.

De betaalmogelijkheden zijn:

– iDeal

– PayPal

– Afterpay

– Creditcard

– Bancontact / Mister Cash

– Belfius Direct Net

Bezorging:

Wanneer de betaling op werkdagen voor 16.00 bij ons is binnengekomen, wordt het uw bestelling altijd dezelfde dag nog verzonden en de volgende werkdag (meestal niet op maandag) en zaterdag bij u afgeleverd. Voor het bezorgen maken wij gebruik van PostNL pakketdienst en PostNL briefpakket. De voordelen van PostNL zijn:

– Levering van onze diensten word altijd gedaan door ons eigen track and trace systeem. Daarnaast kan je ook je bestelling met de S3 code volgen op PostNL.

– Alle stickers/skins worden geleverd door middel van briefpakket hiervoor hoeft u niet thuis te zijn en zal het pakketje gewoon bij je door de brievenbus vallen.

– Als je bestelling is geleverd ontvang je een mail en sms zodat je weet dat het pakketje op locatie is afgeleverd.

– Korte looptijden van meestal de volgende werkdag (met uitzondering zondag en maandag).

– Indien we gebruik maken van de pakketdienst krijg je 3 afleverpogingen waarbij de ontvanger na de eerste afleverpoging zelf een nieuwe lever-afspraak kan invoeren.

Verzendkosten:

De verzendkosten binnen Nederland en België zijn 2.95.
Incomplete, verkeerde of defecte levering:

Wanneer u een incompleet of verkeerd pakket of een defect product heeft ontvangen kunt u het beste een melding maken via info@consolestickers.nl of het contact formulier op de website.

Retourneren en Herroepingsrecht:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Voor de stickers is het van belang dat ze niet los zijn gehaald van het vel of gebruikt zijn. Wij zullen dan ook niet uitbetalen als wij zien dat de stickers gebruikt zijn.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@consolestickers.nl of onze contactpagina. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Skins en controllers op Maat en Custom designs:

De custom ontwerpen die op verzoek gemaakt worden en via consolestickers.nl koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing als wij zijn begonnen met drukken van de stickers. Dus ook de goedkeuring hebben ontvangen van het definitieve design.