Bestellen:

Online bestellen bij consolestickers.nl gaat gemakkelijk en kan 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Wanneer je één of meerdere producten selecteert en in je winkelwagen plaatst, kan je afrekenen.

Wij bieden uitsluitend bewezen betrouwbare betaalmogelijkheden aan.

Betalen kan via:

– iDeal

– PayPal

– Afterpay

– Creditcard

– Bancontact / Mister Cash

– Belfius Direct Net

Bezorging:

Wanneer de betaling op werkdagen voor 16.00 bij ons is binnengekomen wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden. De bezorging is in de regel op de eerst volgende dag(uitgezonderd van bestellingen die gedaan zijn op zaterdag en zondag, deze worden op dinsdag bij je aangeboden). Voor het bezorgen maken wij gebruik van PostNL pakketdienst en PostNL briefpakket. De voordelen van PostNL zijn:

– Het volgen van de levering van onze producten wordt altijd gedaan door ons eigen track and trace systeem. Daarnaast kan je de bestelling volgen met de S3 code op de website van PostNL.

– Alle stickers/skins worden geleverd in een briefpakket, hiervoor hoef je niet thuis te zijn. Het pakketje zal gewoon door de brievenbus afgeleverd worden.

– Als de bestelling is geleverd ontvang je een mail en een sms, zodat je weet dat het pakketje op de locatie is afgeleverd.

– Korte doorlooptijden.

– Indien we gebruik maken van de pakketdienst, dan zijn er 3 afleverpogingen waarbij de ontvanger na de eerste afleverpoging zelf een nieuwe aflever-afspraak kan maken.

Verzendkosten:

De verzendkosten binnen Nederland en België zijn 2.95.

Incomplete, verkeerde of defecte levering:

Wanneer je een incompleet of verkeerd pakket of een defect product hebt ontvangen kan je een melding maken via info@consolestickers.nl of via het contactformulier op de website.

Retourneren en Herroepingsrecht:

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag minus de verzendkosten gecrediteerd. De verzendkosten voor het retour sturen aan de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan consolestickers.nl geretourneerd moeten worden. Voor de stickers is het van belang dat ze niet los zijn gehaald van het vel of op een andere manier gebruikt zijn. Wij zullen niet crediteren als wij constateren dat de stickers gebruikt zijn.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact via info@consolestickers.nl of onze contactpagina. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits wij het product reeds in goede orde retour hebben ontvangen.

Skins en controllers op Maat en Custom designs:

Op de custom ontwerpen die door consolestickers.nl op verzoek van de klant zijn gemaakt is het herroepingsrecht niet van toepassing.