Bestellen & Retourneren

Bestellen

Online bestellen bij consolestickers.nl gaat gemakkelijk en kan 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Wanneer je één of meerdere producten selecteert en in je winkelwagen plaatst, kan je afrekenen.

Wij bieden uitsluitend bewezen betrouwbare betaalmogelijkheden aan.

Betalen kan via:

  • iDeal
  • PayPal
  • Afterpay
  • Creditcard
  • Bankcontact / Mister Cash

Levertijd

Wanneer de betaling op werkdagen voor 15.00 bij ons is binnengekomen wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden. De bezorging is in de regel op de eerst volgende dag(uitgezonderd van bestellingen die gedaan zijn op zaterdag en zondag, deze worden op dinsdag bij je aangeboden. Voor het bezorgen maken wij gebruik van DHL pakketdienst en DHL briefpakket. De voordelen van DHL zijn:

– Het volgen van de levering van onze producten wordt altijd gedaan door DHL track and trace.
– Alle PS4 en Xbox stickers/skins worden geleverd in een briefpakket, hiervoor hoef je niet thuis te zijn. Het pakketje zal gewoon door de brievenbus afgeleverd worden. De PS4 Slim/Pro en de Xbox one S stickers/skins worden geleverd als pakket.
– Korte doorlooptijden.

Incomplete, verkeerde of defecte levering:

Wanneer je een incompleet of verkeerd pakket of een defect product hebt ontvangen kan je een melding maken via info@citris.nl of via het contactformulier op de website.

Retourneren en Herroepingsrecht

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De verzendkosten voor het retour sturen aan de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan consolestickers.nl geretourneerd moeten worden. Voor de stickers is het van belang dat ze niet los zijn gehaald van het vel of op een andere manier gebruikt zijn. Wij zullen niet crediteren als wij constateren dat de stickers gebruikt zijn.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact via info@citris.nl of onze contactpagina. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits wij het product reeds in goede orde retour hebben ontvangen.

Het retouradres is:

Citris V.O.F.
Groene Hartplein 2
2381GS Zoeterwoude

Chat openen
💬 Hulp nodig via Whatsapp?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?