PS4 Thumb Grips Best

Thumb grips PS4 waarom beter? Leave a comment

Sony heeft een aantal wijzigingen bij de DualShock 4 in vergelijking met de voorgaande controller de DualShock 3. Het heeft een betere ergonomische kenmerken in aanvulling op het toevoegen van een touchpad, welke nieuwe gameplay mogelijkheden. Alleen zijn ze bij PlayStation 1 ding vergeten in mijn ogen de thumb grips voor de PS4 controller.

Analoge controller had beter gemoeten

De analoge controllers had beter gemoeten in onze  ogen is er een vrij grote fout gemaakt hoe de DualShock 4 is bedacht. De analoge controllers kan bij normaal gebruik uiteindelijk slijten of breken, zelfs als  je extra voorzichtig bent. Gelukkig is er een snelle en relatief goedkope oplossing voor dit probleem d.m.v. Thumb Grips PS4. Deze verminderen slijtage van de standaard analoge controllers en is dus een uitkomst voor je PS4 controller. Wij hebben daarom ook onderzoek gedaan naar wat de beste Thumb Grips PS4 dan zijn voor je controller voor een schappelijke prijs.

Ons advies voor betere Thumb grips PS4 gebruiken

Doordat je Thumb Grips PS4 gebruikt zal de onderdelen van je controller niet schaven langs de randen van je PS4 controller, wat natuurlijk de levensduur van je controller vergroot. Ook bij eventuele valschade zullen je analoge controllers beter beschermd worden door deze PS4 Thumb Grips.

Andere voordelen van de Thumb grips PS4

Ook de handeling van je controller en precisie van het schieten kun je zelfs verbeteren met de Thumb Grips PS4, Wij benadrukken dat het de meeste voordelen heeft bij schietspellen zoals Battlefield 4, Call of Duty, Battlefield 1 en Destiny.

Jou ervaring met de standaard analoge controller en onze Thumb Grips

Wij vragen jou reactie na het gebruiken van onze Thumb Grips PS4. Dus laat hieronder eventueel dan ook een feedback achter voor andere PS4 gamers.

PS4 Thumb Grips Best groen

 

PS4 Thumb Grips Best blauw 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
💬 Hulp nodig via Whatsapp?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?