Site Nieuws Consolestickers.nl december 2017 Leave a comment

Sinds lange tijd weer een blog…wat zijn we ook druk geweest de afgelopen periode; een compleet nieuwe website op een geavanceerder platform, nieuwe functies en een uitbreiding van ons assortiment. En vergeet niet, een compleet nieuwe huisstijl! Wat vinden jullie van ons nieuwe logo?

Xbox One X skins

Het belangrijkste nieuwe product zijn natuurlijk de Xbox One X skins. Leuke exclusieve designs, speciaal ontworpen voor consolestickers.nl. De eerste hebben inmiddels een nieuwe eigenaar gevonden. Kijk eens op onze socials voor de leuke resultaten.

Nieuwe bezorgdienst

We zijn overgestapt van PostNL naar DHL voor de pakket- en brievenbus bezorging. Dit geeft ons meer mogelijkheden maar ook voor de klant is er nu de mogelijkheid om te kiezen om het pakket af te halen bij een DHL servicepunt.

Uitbreiding assortiment

We gaan uitbreiden met PS4(v2) en Xbox One controllers. Er komen accessoires om nog meer uit je favoriete game te halen. Denk aan extensies voor je controller zoals toetsenbord of batterijen met meer capaciteit. Daarnaast gaan we het aanbod controllersskins voor zowel Xbox en PS4 flink uitbreiden.

Combideals

Wat ook heel leuk is, zijn de combideals. We bieden leuke deals zodat je in een keer kan bestellen voor een flink lagere prijs. We denken na hoe we dit het beste kunnen vormgeven. Heb je een voorstel voor een combideal, laat het dan gerust weten.

Over de grenzen

We kijken over de grens, in België zijn we al een tijd actief en ook de Engelse variant van consolestickers.nl is inmiddels online. In 2018 willen we ook onze Franstalige en Duitse bezoekers de mogelijkheid geven om de website in hun eigen taal weer te geven.

Giftcards

Vanaf eind december is het mogelijk om met een giftcard te betalen. Handig als je nog een kaart op de plank hebt liggen en een mooie consolesticker wil bestellen.

Het team van consolestickers.nl wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig 2018!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
💬 Hulp nodig via Whatsapp?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?