Combideals; het ideale cadeau! Leave a comment

Wat zijn combideals?

Speciaal voor onze trouwe fans hebben we fantastische combideals samengesteld. Met deze combinatie van console- en controller gadgets verander je het uiterlijk van je PS4 of Xbox compleet. Sla direct een grote slag!

 

Wat is het voordeel voor jou?

Alle combideals zijn zorgvuldig samengesteld. Je bent hiermee verzekerd van een passend design voor je console en controller! En op de aanschaf van deze volledige pakket krijg je al snel 20% korting op de losse verkoop.

 

Inhoud van de Combideal.

Met de combideals van Consolestickers.nl tover je niet alleen je console en controller volledig om, maar heb je met de bijgeleverde add-ons ook nog eens meer performance door de snelle bediening. De thumbgrips en trigger stops helpen je bij het zo goed mogelijk bedienen van je controller en geven meer grip en snelheid in je games. Wees net een fractie sneller dan je tegenstanders!

 

Zelf samenstellen?

Het team van Consolestickers.nl stelt regelmatig verschillende combideals samen. Heb jij suggesties voor ons? Weet jij een goede set samen te stellen of heb je een andere set voor ogen? Laat het ons weten en wij regelen het! Stuur je combinatie naar support@consolestickers.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
💬 Hulp nodig via Whatsapp?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?