Fortnite (Battle Royale) Leave a comment

Fortnite, een game dat in korte tijd is uitgegroeid tot een van de populairste games ter wereld. Het heeft maar liefst meer dan 40 miljoen spelers! En onder deze 40 miljoen spelers zijn er vele bekende binnen- en buitenlandse namen te vinden. Hebben jullie bijvoorbeeld de livestream van rappers Drake, Travis Scott en Juju Smith-Schutser (NFL-sterspeler) gevolgd? Meer dan 600.000 mensen bekeken dit en had een record aan views: meer dan 200.000!

Maar wat is nu Fortnite eigenlijk?

Vorig jaar kwam het spel voor het eerst uit en verdiende de makers hun geld met de verkoop van skins; ofwel een nieuw uiterlijk voor het karakter waar je mee speelt. Het concept is verder simpel: 100 spelers strijden met elkaar tot er 1 als winnaar overblijft. Dit alles speelt zich af op een groot eiland waar wapens en andere elementen of objecten verspreid liggen.

Strijden

Met de bewapening die overal op het eiland te vinden is, verken je de omgeving en gebouwen. Een belangrijk aspect: terwijl de tijd doortikt, wordt het gebied waarin je het spel speelt, steeds een stukje kleiner. Hierdoor wordt je als speler gedwongen om de strijd met elkaar aan te gaan.

Fortnite is op vele apparaten te downloaden. In tegenstelling tot andere games die lijken op het spelconcept van Fortnite, zoals bijvoorbeeld PlayerUnknown’s Battleground (PUBG) die alleen op pc en Xbox zijn te downloaden. Fortnite heeft dit uitgebreid naar o.a. de playstation PS4 en zelf je mobiel.

Het grote succes van Fortnite

Het interessante van Fortnite is dat geen spel hetzelfde is. Dit verklaard wellicht ook het succes van deze game. Je gaat met je vrienden op pad en probeert te overleven op het eiland. Tussendoor gebeuren en constant grappige dingen. Tevens kun je Fortnite niet uitspelen.

Skins

En zoals je skins hebt in Fortnite heeft Consolestickers.nl skins voor je PS4 console en controllers, evenals voor je Xbox. Alle typen zijn hierin meegenomen: PS4, PS4 Pro, PS4 Slim, Xbox one, Xbox one S en Xbox one X. Maar niet alleen de complete sets zijn te koop, ook zijn er meerdere lay-outs te vinden in de controllers van PS4 en Xbox. Check de site voor de actuele voorraad. Een belangrijke tip: wees er snel bij want de voorraad gaat hard. Ben je net te laat met het bestellen van je favoriete skin? Geef ons een berichtje en we gaan kijken wat we voor je kunnen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
💬 Hulp nodig via Whatsapp?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?