nieuws juni 2017

Consolestickers.nl nieuws juni 2017 Leave a comment

Nieuwe maand nieuwe informatie en een dus een nieuwe update van consolestickers.nl. Het is de laatste dagen wat rustig geweest namens onze zijde maar we hebben natuurlijk zeker niet stil gezeten. Zo hebben we als beloofd 110 nieuwe skins toegevoegd en ons assortiment Xbox One skins flink uitgebreid. Daarnaast hebben we ook op de achtergrond veel performance verbetering toegepast en werken wij nog steeds aan de vindbaarheid van consolestickers.nl.

Nieuwe layout voor consolestickers.nl

Nieuw logo, nieuwe lay-out en nieuwe kleuren voor consolestickers.nl. Wij zijn bezig op de achtergrond om onze branding beter te maken en zo proberen wij ons te onderscheiden van de huidige markt. Ook hierdoor zal onze herkenning verbeteren ten opzichte van de aanbieders van stickers.

Stoere look en frisse kleuren zal hopelijk de gebruikers ervaring op de website verbeteren. Ook de snelheid van de website zal hiermee verbeterd worden.

Ook de navigatie zijn wij aan het onderzoek hoe we deze voor de website kunnen versimpelen om zo makkelijkere selectie te maken uit de skins die jij zoekt voor je console.

Xbox One (s) skins

Ook ons Xbox aanbod hebben wij zoals eerder besproken flink uitgebreid veel nieuwe skins en verschillende styles hebben wij toegevoegd om zo het verschil tussen de PS4 skins kleiner te maken. Mocht je om wat voor reden dan ook niet je stijl vinden voor je console wij kunnen altijd helpen naar de zoektocht naar jouw skin.

PS4 Pro en Slim skins

Als laatste hebben wij ook veel nieuwe PS4 Pro skins en PS4 Slim skins toegevoegd. Veel mensen maken toch de overstap naar de nieuwe PS4 consoles en willen hiervoor toch een design voor deze consoles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
💬 Hulp nodig via Whatsapp?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?