PS4 aluminium edition

Exclusive skins bij consolestickers.nl Leave a comment

Voor onze pro gamers hebben we vandaag de exclusive skin lijn gelanceerd voor Xbox ONE en PS4. Deze lijn is bedoeld voor de gamers die “niet standaard” uiterlijk willen voor hun game console en uit zijn op de luxe vertoning van hun console. Deze 3M kwaliteit vinyl stickers zijn zo mooi dat het customizen van je console een andere betekenis geeft. De exclusive skins zijn van de zelfde kwaliteit als grote merken leveren op de markt en kunnen wij voorzien van 5 jaar garantie. Met dit te weten is er tegen die tijd al weer een nieuwe console zoals de PS5 of de nieuwe Xbox.

Exclusive PS4 Skins

De PS4 Pro en Slim skins worden momenteel nog ontwikkeld in de fabriek maar de PS4 is natuurlijk ons best lopende product en kan dus nu besteld worden. We verwachten dat we de skins binnen 5 dagen kunnen gaan leveren maar we moeten nog duidelijk afspraken maken met de leverancier. De eerst batch is in ieder geval onderweg en zal uit 19 mei 2017 geleverd gaan worden.

Mooi zijn? dat zijn details!

Exclusive Xbox ONE skins

Momenteel zijn er al een aantal skins van onze Xbox ONE leverbaar maar net zoals voor de PS4 Pro en Slim zal de Xbox ONE S exclusive skins nog even op zich moeten laten wachten. Het aanbod van de skins zal nog groeien zo komen de exclusive carbon skins komende maanden nog in andere kleuren.

Last but not least

De exclusive collectie zal dus de komende maanden flink uitbreiden, maar ook met bijvoorbeeld leer, steen, mat of multi color skins gaan wij aan het kijken hoe we deze kunnen gaan aanbieden. Heb je vragen over de nieuwe lijn of ben je opzoek naar een speciale skin? Consolestickers.nl helpt je graag met zoektocht naar jou exclusive skin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
💬 Hulp nodig via Whatsapp?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?