console sticker nieuws

Consolestickers.nl nieuws maart 2017 Leave a comment

We hebben weer veel nieuwe skins toegevoegd aan ons assortiment en de prijs verlaagd van onze producten. Hiermee zijn we nu de goedkoopste aanbieder op de Nederlandse markt. Naast dat wij de goedkoopste zijn bieden wij ook echt de beste kwaliteit vinyl aan welke momenteel te krijgen is. Onze stickers zijn nu nog beter op maat gesneden en zijn voorzien van nieuwe lijm welke geen resten achterlaten op je console. Genoeg over onze kwaliteit met onze 54 verschillende PS4 skins weten we iedereen blij te maken met een design. Ook voor ons Xbox ONE skins hebben wij momenteel genoeg keuze. Mocht jou speciale skin er niet tussen zitten laat het ons gerust weten, want wij willen graag al onze bezoekers voorzien van een mooie skin.

Uitbreiding van console skins PS4 Pro en Slim

PS4 Slim skins zijn toegevoegd aan ons assortiment met maar liefst 20 unieke designs kan je je nieuwe console helemaal pimpen met jou style. Ook voor de PS4 Pro skins hebben wij natuurlijk ons assortiment aangevuld.

Xbox ONE S skins zijn ook toegevoegd

Jaja, natuurlijk zijn we onze fanatieke Xbox gamers ook niet vergeten en hebben we ook het assortiment Xbox ONE S Skins wederom uitgebreid. Ook de prijzen hebben wij verlaagd van 19.95 naar 14.95 voor een gloednieuwe Xbox ONE S skin.

Nog meer nieuws!

Rond 31 maart 2017 bieden wij ook Nintendo Switch Skins aan, denk bijvoorbeeld aan de nieuwe Zelda skin of geef je Nintendo Switch gewoon een andere kleur. Ook verschillende controller shells hebben wij toegevoegd aan ons assortiment en ook de thumbsticks voor PS4 zijn flink uitgebreid. En als laatste wil je meer grip en bescherming voor je controller hebben wij ook de PS4 silicone bescherming voor je controller toegevoegd aan onze webshop.

Afterpay intergratie want betalen doe je achteraf 🙂

Vanaf +/- 25 maar 2017 zullen wij ook weer Afterpay gaan aanbieden. Door de overgang naar een nieuwe site moesten wij helaas de integratie van Afterpay uitstellen. Daarnaast zijn we ook de optie om op rekening te bestellen en creditcards te accepteren in onze webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
💬 Hulp nodig via Whatsapp?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?