Nintendo Switch accessoires

Nintendo Switch accessoires Leave a comment

De Switch is de nieuwe console van Nintendo en komt met veel opties voor accessoires. Wij als consolestickers.nl hebben natuurlijk grote inkopen gedaan om deze lancering samen met Nintendo te vieren denk bijvoorbeeld aan Nintendo Switch Skins en natuurlijk hoesjes  voor je console. We verwachten de producten volgende week binnen en gaan natuurlijk direct op uitlevering over. Dus klanten die al besteld hebben nog even geduld voor je Nintendo Switch accessoires.

Nintendo Switch Skins

Zoals jullie gewend zijn van ons zijn de Nintendo Switch Skins perfect op maat gesneden en natuurlijk leveren wij deze voor de scherpste marktprijs die er is €14,95. De skins zijn voorzien van een speciale lijm laag welke makkelijk te verwijderen zijn van je console*. Bij het aanbrengen van de Nintendo Switch skins moet je altijd zorgen voor een stofvrije/vetvrije console.

Nintendo Switch hoesjes

Ook een speciaal Nintendo Switch hoesje hebben wij ingekocht in 4 verschillende kleuren zodat je je Nintendo Switch veilig op reis kan meenemen. Het Nintendo Switch Hoesje is zo ontworpen dat deze makkelijk mee kan in een kleine tas. De bescherming is optimaal voor val en stoot schaden. Naast de bescherming welke de console natuurlijk verdient bied het Nintendo Switch hoesje ook ruimte voor 5 tal games je joy-cons en natuurlijk de switch console zelf. Daarnaast heb je nog een extra ruimte om extra games mee te nemen of een extra setje joy-cons.

Als laatste natuurlijk de Nintendo Switch screenprotectors

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van de Nintendo Switch heeft natuurlijk ook bescherming nodig. Het scherm van je console! Wij hebben een grote voorraad Nintendo Switch Screenprotectors ingeslagen om zo de Nintendo Switch schermen te beschermen.

Wij hebben 2 varianten toegevoegd:

  • Standaard screenprotector: welke geschikt is voor vette vingers en basis bescherming.
  • Glazen screenprotector: welke geschikt is voor de meest hardnekkige omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan je joy-cons die tegen je scherm aantikken per ongeluk maar zelfs bescherming tegen een schaar is mogelijk.

In beide gevallen zal er geen functieverlies van het scherm zijn. De skins zijn erg dun en voel als een natuurlijk scherm aan ook zal het je kijkhoek niet verkleinen.

*consolestickers.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade aan de console.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
💬 Hulp nodig via Whatsapp?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?