Nieuwe designs 2020 Leave a comment

Heb je ze al gezien, onze nieuwste designs voor 2020? Het designteam van Consolestickers.nl is afgelopen periode druk bezig geweest om onze trouwe fan-base te voorzien van de allernieuwste designs van de meest populaire games van dit moment.

Topsecret!

De laatste hand is er aan gelegd en de ontwerpen zijn klaar. We hoeven ze daarom nu niet meer geheim te houden en mogen het van de daken schreeuwen; check onze nieuwe aanwinsten in de webshop. Zo is FIFA 20 voorzien van een passend design, zowel voor PS4 skins als Xbox One skins zijn hierbij ontworpen. Of check de Apex Legends en Red Bull eens!

Vernieuwing

Maar Consolestickers.nl is niet alleen bij nieuwe designs gebleven; ook ons productaanbod is vernieuwd! De skins van Nintendo Switch is verder uitgebreid en ook hebben we gave gadgets hierbij toegevoegd.

En nog veel meer nieuwe producten! Check bijvoorbeeld de nieuwste Thumb grips, PS4 controller shells, Xbox siliconen hoesjes, PS4 siliconen hoesjes, etc. etc.

Mis je nog iets?

Je ziet het; zo’n uitgebreide webshop tref je niet vaak. Maar mis je toch nog iets wat jij bij de console, controller of game-ervaring nodig hebt? Een nieuwe skinontwerp of iets anders? Laat het ons weten en we denken met je mee. Stuur een mail naar support@consolestickers.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
💬 Hulp nodig via Whatsapp?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?