PS4 skins en Xbox ONE stickers

De nieuwe generatie PS4 skins en Xbox ONE stickers Leave a comment

De nieuwe generatie PS4 skins en Xbox One stickers bij consolestickers.nl

PS4 skins kopen of PS4 stickers kopen vind bij ons de beste voorraad en de beste kwaliteit en materialen. Onze klanten zien regelmatig dat wij onze voorraad updaten en bijwerken naar de nieuwste materialen met de nieuwste PS4 skins. De Ps4 stickers zijn een steeds grotere hype geworden en onze nieuwe PS4 skins zijn sterk verbeterd in vergelijking met de oude PS4 skins.

Zo zie je bij de oude PS4 skins bijvoorbeeld nog dat de hoekjes weleens los kunnen laten of dat de skins bol gaan staan als de console erg warm word. Met het aanbrengen van de Ps4 stickers zie je ook een beduidend verschil in hoe het steeds makkelijker word.

Vroeger moest je goed oppassen voor de snijranden dat de skins niet scheurde en kon je de skin niet even verkeerd plakken want dan kon je hem niet meer loshalen. Als je onze Ps4 skins verkeerd plakt en nog niet helemaal hebt aangedrukt dan kun je ze gewoon nog even loshalen om de PS4 sticker alsnog er goed op te plakken.

De print kwaliteit PS4 stickers

Onze print kwaliteit van onze PS4 stickers word ook steeds beter. Zo zie dat de afbeelding zo scherp op het vinyl zijn afgedrukt, vroeger zag je hier nog wel eens wat lelijke afbeeldingen in. PS4 stickers met de nieuwste films series en games.
Wij zullen een steeds groter aanbod met PS4 skins krijgen zo zie je nu al dat wij de meest populaire skins hebben. Een klein overzicht hiervan is:

  • Ps4 sticker black ops 3
  • Ps4 skin gold
  • Ps4 skin Darth Vader
  • Ps4 sticker Fallout

Zo kan je ook bij ons zelf je PS4 stickers of Xbox ONE skins ontwerpen, dit doe je door in onze webwinkel de custom skin te bestellen en drie afbeeldingen naar info@intengo.nl toe te sturen.
Wij zullen deze dan verwerken op zodat je een voorbeeld krijgt van je skin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
💬 Hulp nodig via Whatsapp?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?