Xbox ONE skins of PS4 stickers kopen

Xbox ONE skins of PS4 stickers kopen Leave a comment

De voordelen van onze Xbox ONE skins of PS4 stickers kopen?

Wij krijgen vaak van klanten en bezoekers de vraagstelling; wat is nou het verschil tussen jullie skins en die van bijvoorbeeld aliexpress? Hier willen wij vandaag een korte uitleg over schrijven:

De kwaliteit van onze PS4 stickers en Xbox ONE skins

Kwaliteit en materiaal PS4 stickers en Xbox One skins:
Niet alle PS4 stickers en Xbox ONE skins zijn hetzelfde ook al zien ze er op een afbeelding hetzelfde uit. De stickers worden met een speciale printer op vinyl afgedrukt en uitgesneden door een plotter iets wat er belangrijk is omdat je anders de sticker scheurt met het lostrekken van de sticker van het vel. Vaak zie je bij slechte en veel gebruikte plotters dat de snijranden slechter zijn van de skin waardoor de sticker inscheurt bij het loshalen van het vel. Het tweede wat belangrijk is de printer kwaliteit waar de PS4 skins en Xbox ONE stickers mee geprint worden, omdat je anders een slechte wazige print krijgt of geen strakke afbeelding op je Ps4 sticker.
Als derde is het van belang dat de afbeeldingen van hoge resolutie zijn die de printer ingaan, zo zie je dat veel concurrenten van elkaar afbeeldingen kopiëren waardoor de kwaliteit steeds slechter word.

Wij vinden kwaliteit van bezorging en skins belangrijk

Allereerst vinden wij kwaliteit belangrijk iets wat niet altijd terug te zien is bij andere leveranciers. Zo zal jou bestelling netjes in een stevige doos ingepakt zitten met een duidelijke instructie met hoe de skins aan te brengen op je console. Laatst hoorde ik van een klant dat dit niet altijd het geval is bij andere webshops en dat deze in enveloppen verpakt worden waardoor je sticker gekruld aan kan komen bij jou thuis.

PS4 sticker gekocht en nu aanbrengen

Als jou pakket veilig is aangekomen dan kan je op onze instructie duidelijk lezen hoe te beginnen met het aanbrengen van de skin op de console. Iets wat met onze Ps4 stickers een gemakkelijk klusje is omdat deze van een goed materiaal zijn en ze plakken er goed. Mocht je de sticker verkeerd plakken dan kan je hem rustig ook weer loshalen van de console om hem vervolgens opnieuw proberen te plakken. Wat ook fijn is dat mocht je na verloop van tijd je skin zat zijn dan kun je hem ook weer gemakkelijk verwijderen zonder dat je Playstation of Xbox vol met lijmresten zit.
Wat wij ook vaak horen is ik heb een skin ergens anders gekocht en de hoekjes laten los, of als de console warm word gaat de skin bol staan!
Onze skins hebben dit niet Onze skins blijven wel plakken!

Custom design PS4 skins of Xbox ONE stickers:

Wij maken zelf veel nieuwe ontwerpen voor onze skins zodat wij niet hetzelfde assortiment hebben als andere webwinkels. Zo hebben wij onze custom division skins en urban camo skins op voorraad die gemaakt zijn van hoge resolutie afbeeldingen waardoor de kwaliteit optimaal is. Ook deze zijn gemakkelijk op je console aan te brengen.
Zou jij graag zelf een custom skin willen dan kan dit zeker! Wij helpen je bij je keuze van de afbeeldingen en onze ontwerpers werken ze zo nodig bij zodat ze goed op de console passen.
Het is belangrijk dat je eerst een custom design aanschaft zodat en je afbeeldingen door mailt naar info@intengo.nl. Zoek alleen afbeeldingen uit met een een minimale resolutie van 1600×800 voor een mooie print.

Gratis verzending bij consolestickers is ook kwaliteit:

Wij zullen onze skins altijd netjes verpakt en gratis bij jou afleveren. Zodat jij een fijne koop ervaring hebt bij onze webwinkel. Bekijk snel ons assortiment Ps4 stickers en Xbox Skins en bestel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
💬 Hulp nodig via Whatsapp?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?