Xbox – wat is het verschil tussen Xbox One, Xbox One S & Xbox One X? Leave a comment

Je wilt een skin kopen, maar welke Xbox heb je ook al weer? Of je wilt een cadeau voor iemand kopen, maar weet niet precies welke Xbox hij of zij heeft. Of ben je op zoek naar de juiste Xbox en twijfel je welke je moet aanschaffen?

Er zijn een aantal belangrijke verschillen tussen de Xbox One, Xbox one S en de Xbox one X. Goed om deze verschillen te weten als je de moeilijke keuze moet gaan maken tussen deze. Maak je geen zorgen! Wij gaan je helpen met een keuze maken!

Wil je alleen weten welke naam verbonden is aan welke console? Kijk goed naar de afbeelding en zie welke console jij zoekt. Wil je meer weten over de inhoud en prestaties van de Xbox One, lees dan snel verder!

Xbox One versus Xbox One S versus Xbox One X, wat is het verschil?

Xbox One is de eerste in de gehele Xbox One-serie. Deze is opgevolgd door de Xbox One S en daarna de Xbox One X. De Xbox One S heeft als middenconsole een solide en gestroomlijnd uiterlijk. Hij wordt ook geleverd in verschillende opslagformaten (500 GB, 1 TB en 2 TB’s). Mocht je niet veel geld willen uitgeven, dan is de Xbox One S met een opslagcapaciteit van 500GB de beste optie. Mocht je een krachtigere console willen, dan kun je beter kiezen voor de Xbox One X, dit is een enorme verbetering t.o.v. de Xbox One S.

Ontwerp van Xbox One, Xbox One S en Xbox One X

Als we gaan kijken naar het ontwerp, dan valt op dat de Xbox One X kleiner is dan de Xbox One S. De aan/uit knop zijn op beide consoles handig geplaatst. De Xbox One is een stuk groter en zwaarder. Ook is de aan/uit knop veel aanraak gevoeliger en de synchronisatieknop is onhandig geplaatst. Wat een groot voordeel van de Xbox One S t.o.v. de Xbox One is, is dat deze rechtop kan staan. Handig als je flexibel wilt zijn of niet genoeg ruimte hebt om de console horizontaal te plaatsen. Als we naar de grootte kijken en aannemen: hoe kleiner, hoe beter, dan staat de Xbox One X op nummer 1, gevolgd door de Xbox One S en komt de Xbox One op de laatste plaats te staan.

Overeenkomst

De grote overeenkomst tussen alle Xbox ‘en is dat hun besturingssysteem hetzelfde is. Allen worden uitgevoerd op Windows 10; dit houdt in dat ze compatibel zijn met alle pc’s op Windows 10.

Welke Xbox One moet je nu kopen?

De keuze is natuurlijk aan jou, welke past het beste bij je? Met een beperkt budget kun je het beste kiezen voor de Xbox One S, met een opslagcapaciteit van 500 GB. Het is in ieder geval beter om te kiezen voor de Xbox One S dan de Xbox One. Wil je topkwaliteit en topprestaties, ga dan voor de Xbox One X.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
💬 Hulp nodig via Whatsapp?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?