PS4 skins kopen

PS4 Skins kopen Leave a comment

Wil je een PS4 skins kopen voor je console? Dan ben je bij Consolestickers.nl aan het juiste adres. Met een aanbod van ruim 150 verschillende (worden er elke week meer) skins zit er altijd wat een skin voor je bij? Mocht je jou skin er niet tussen zien staan laat het ons dan weten wij helpen je graag met het zoeken van de juiste skin voor je PlayStation 4. De skins van Console stickers zijn super kwaliteit en makkelijk aan te brengen door de air lijm die wordt gebruikt. Air lijm houdt in dat de sticker makkelijk om de console zitten en dus ook makkelijk te verwijderen zijn als je deze bijvoorbeeld niet goed aanbrengt. Door de hoge kwaliteit van de stickers gaan de stickers gemiddeld 3 jaar mee en geven dus optimale bescherming voor je console en controllers (de stickers laten dus niet los door warmte en zullen ook niet slijten bij normaal gebruik). Dus wil je een PS4 Skin kopen en bescherming voor je console zijn wij het juiste adres.

COD Infinite Warfare PS4 Skin
COD Infinite Warfare PS4 Skin
Lion en Wolf PS4 Skin
Lion en Wolf PS4 Skin
Grand of the auto (GTA 5) PS4 Skin
Grand of the auto (GTA 5) PS4 Skin

PS4 Pro Skins kopen

Onze PS4 Pro skins zijn van hetzelfde materiaal en geven wij dezelfde garanties als bij onze PS4 stickers. Maar al wil je PS4 Pro Sticker kopen zijn deze natuurlijk een stuk groter dan onze andere stickers. Ook deze kunnen wij gewoon leveren door de brievenbus. De skin word zorgvuldig ingepakt in een harde kartonnen doos en zal ook met de juiste informatie geleverd worden hoe je deze kan aanbrengen. Wil je informatie hoe je het beste deze PS4 Pro skin kan aanschaffen wij helpen je graag.

PS4 Slim Skins kopen

Wij zijn pas tevreden als onze klant tevreden is dus ook als je een PS4 Slim skin wil kopen geven wij altijd de mogelijkheid om deze retour te sturen indien deze niet bevalt. Of wat uit onze ervaring blijkt dat iemand een foute skin koopt, omdat de persoon toch een andere console heeft (dus ja als de skin niet is opgemaakt kan je deze bij ons gewoon ruilen). Er zijn natuurlijk ook 3 verschillende PS4 consoles op de markt en wij begrijpen maar al te goed dat je deze fout makkelijk maakt.

Juventus PS4 Pro Skin
Juventus PS4 Pro Skin
Battlefield 1 PS4 Pro Skin
Battlefield 1 PS4 Pro Skin

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
💬 Hulp nodig via Whatsapp?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?