console stickers slider 4

Consolestickers.nl nieuws mei 2017 Leave a comment

Wij zijn er weer met een update van Consolestickers.nl nieuws mei 2017. Zoals jullie van ons gewend zijn beginnen we deze maand weer met de actie: Alles van Nintendo met 33% korting. Dus nu is het moment dat je dus je volledige Nintendo set kan bemachtigen :). Happy shopping!

Playstation Skin Update

Deze maand meerdere klanten bestelden de custom PS4 Skins waarbij wij er fijne reacties kregen op het eindresultaat. We gaan proberen de dienst nog makkelijker te maken voor je en zal komende tijd ook steeds verder uitgebreid worden.

Weer veel nieuwe PS4 skins hebben we toegevoegd aan de collectie. Circa 10 designs zijn weer vol op leverbaar. Daarnaast zijn er ook 15 PS4 Pro skins toegevoegd aan het assortiment.

Xbox Skin update

De maand weinig informatie met betrekking tot de skin updates met betrekking tot de Xbox maar voor de volgende maand juni hebben wij zeer zeker een uitbreiding van het aanbod. Hebben jullie suggesties voor de Xbox One Skins? Laat het ons weten.

Pro Gaming Collectie

We kunnen er nog niet te veel over zeggen maar de kogel is door de kerk. Er komt een Pro Gamers collectie in de shop van Consolestickers.nl. We verwachten met circa 1.5 maand de nieuwe designs te kunnen gaan leveren voor echte Pro Gamers. Denk hierbij aan professionele tumbgrips, skins en handgrips voor je controller. Dit allemaal gemaakt en designd door Nederlandse Gamers.

Als laatste uitbreiding PS4 controller shells

Weer 5 nieuwe controllers shells voor de ps4 toegevoegd aan het assortiment. Zoals jullie gewend zijn worden deze geleverd met een handige schroevendraaier voor het openen van je PS4 controller.

Ook hebben we de PS4 trigger extenders toegevoegd voor de PS4 voor de bekende L2 en R2 knoppen voor de PS4 controller.

Wil je zelf sleutelen aan je controller kan dat nu ook met onze handige Ps4 schroevendraaiers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
💬 Hulp nodig via Whatsapp?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?