cadeau voor hem

Cadeau voor hem Leave a comment

Natuurlijk wil je een cadeau voor hem maar je weet niet zo goed wat te geven? Een verjaardagscadeau voor een man kan nog wel eens een uitdaging worden, want hij wil vaak hetzelfde luchtje en wil die ook niet zo graag met jou de stad in. Consolestickers.nl geeft nieuw ligt aan dit probleem want voor 9,95 heb je bijvoorbeeld al een ruime keuze uit PS4 Skins. Maar ook andere game cadeau’s kan je goed kopen bij ons. Wij leveren ook skins voor de Xbox One en Nintendo Switch.

Wil je iets leuks kleins erbij geven voor hem? Kijk dan eens naar onze controller skins voor Xbox en PlayStation. Alle controller skins zijn voor 4,95 natuurlijk een leuke toevoeging op een al wat groter cadeau.

Niet alleen een leuk Cadeau voor hem

Als wij naar onze vriendinnen/vrouwen kijken vinden ze vaak een spelcomputer een lelijk apparaat. Toch zal vinden steeds meer vrouwen het interessant en beginnen ze ook met gamen. Niet alleen omdat er steeds meer keuzes in genres maar ook doordat de toegankelijkheid van het game steeds makkelijker is. Denk hierbij ook het gamen op smartphone of de verschillende consoles. 🙂

Genoeg overtuigende tekst? Nee dat dacht ik al want nog steeds het grotere merendeel vrouw walgt echt van die lelijke spelcomputer in de woonkamer. Nou wij hebben mogelijk de oplossing voor jullie dames: Houten skins, roze skins en misschien wel een tijgerprintje behoort tot de opties als je gaat kijken naar cadeau voor hem.

Wil je iets speciaals laten maken?

Als je zoekt naar een cadeau voor hem kunnen wij je misschien ook adviseren. Neem eens contact met ons op en laat je door ons inspireren. Mocht het cadeau niet naar wens zijn kan je altijd bij ons ruilen of retour sturen. Dit kan wel tot en met 14 dagen. Mocht je af willen wijken van deze datum laat het ons gerust weten dan kunnen we even afspraken maken.

Hopelijk hebben we je kunnen inspireren voor een cadeau voor hem 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
💬 Hulp nodig via Whatsapp?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?