gratis verzending

Gratis verzending Leave a comment

Gratis verzending nu bij consolestickers.nl 🙂

We kunnen eindelijk zeggen dat je gratis verzending heb bij consolestickers.nl! En dat geldt natuurlijk voor het hele assortiment! Dus of je nu opzoek bent naar Xbox ONE skins of Nintendo Switch Skins alle bedragen boven de 25 euro heb je nu de optie gratis verzending. En zoals jullie natuurlijk van ons gewend zijn voor 16.00 besteld volgende dag in je brievenbus. Ja je hoort het goed in je brievenbus dus je hoeft niet thuis te blijven voor je bestelling*.

Elke bestelling met track and trace

Console Stickers wil graag de klant op de hoogte houden van de bestelling dit doen wij door middel van onze track and trace pagina. Hierin zie je precies waar je bestelling is welke natuurlijk door de grootste Nederlandse Post leverancier word geleverd: PostNL. Daarnaast word bij elke stap in het verzendproces een mail verstuurd naar de klant. En mocht je geen mail hebben op je telefoon word bij afleveren ook gewoon een sms gestuurd (vandaar dat wij ook het telefoonnummer vragen bij je bestelling) en natuurlijk is het telefoonnummer ook nodig voor onze Afterpay klanten.

Gratis verzending in een beschermende verpakking

Naast gratis verzending vanaf 25 euro bieden wij ook een goede bescherming voor het versturen van onze materialen. Wij gebruiken een stevige doos voor jou aan koop te beschermen. Mocht om wat voor reden toch je bestelling beschadigd zijn stuur ons dan even een mailtje dan sturen wij je een nieuwe skin op. Met deze informatie wensen wij je veel plezier met je nieuwe aankoop bij consolestickers.nl

*Helaas kunnen wij de meeste controller modificaties niet per post verzenden omdat de maten van de controllers helaas te groot zijn. Voor skins en andere accessoires kunnen wij gewoon onze briefpakket hanteren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
đź’¬ Hulp nodig via Whatsapp?
Hallo đź‘‹
Kunnen we je helpen?