sponseren e-sports consolestickers.nl

Consolestickers.nl de sponsor in E-sports. Leave a comment

Wij zijn op zoek naar de E-sporters van Nederland en België. E-sport is in Nederland/België nog een ondergewaardeerd kindje maar wij helpen je graag groeien in je volgers en of materiaal om Twitch.tv, YouTube of andere community interessanter te maken om te volgen. Denk hierbij korting voor je volgers, gratis weggeef acties en andere vormen van promotie.

Natuurlijk kunnen we nu al zeggen 10% korting voor je volgers of andere hippe advertisement acties maar wij stemmen dit liever met de E-sporter(s) af. Dus heb jij een grote community en wil je een leuke gesponsorde actie opzetten? Wij bij consolestickers.nl helpen je graag met uitwerken van je plan en waar nodig leveren wij ook natuurlijk de producten.

Ben jij de gamer/vlogger van 2017-2018?

Nou dan kunnen we zelfs op maat gemaakte acties/designs ontwerpen voor jou en je community. Natuurlijk zullen we onderling afspraken maken over de rechten en verkoop van de producten. Zie je brood in samenwerking neem dan eens contact met ons op.

Ook voor eventuele beurzen en game-events staan wij open voor promotie

Heb jij een groot game-event en wil je de bezoekers in een bijzonder daglicht zetten? Consolestickers.nl kan jou helpen met deze promotie. Wij kunnen voor jou event speciale designs ontwerpen om het event of beurs een leuke twist te geven.

Custom skins voor bekende e-sport teams.

Wil jij met je clan/team eigen skin ontwerpen? Wij helpen je graag met het design. Ook voor het eventueel aanbieden in je eigen fanshop kunnen wij de skins in grote aantallen leveren.

Wil je gewoon wat met vrienden ontwerpen dat kan natuurlijk ook gebruik dan alleen de link: ontwerp je eigen skin.

Voor alle vragen kan je contact opnemen met info@consolestickers.nl

Let op! Heb je 250 volgers op YouTube is het voor ons niet interessant om gratis promotie acties te leveren. Wij zullen dan ook niet ingaan op de vraag of wij willen sponsoren dit is natuurlijk een Nee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
💬 Hulp nodig via Whatsapp?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?