Consolestickers.nl nieuws april 2017 Leave a comment

Nieuwe maand en nieuwe acties voor consolestickers.nl! Nieuwe producten en nieuwe betaal opties. Nieuwe Skins en nieuwe Nintendo Switch skins. Deze maand is alles nieuw!

Zo hebben wij ons assortiment voetbal skins deze maand uitgebreid en zijn we trots dat we weer ons assortiment hebben kunnen uitbreiden. Wij willen dat natuurlijk met jou vieren en bevestigen wij deze hele maand 20% korting op alles! Je hoort het goed op alles met onze kortingscode: skinsales

Voetbal Skins

Jaja, voetbal skins voor een paar grote voetbalclubs hebben wij toegevoegd. Ajax PS4 Skins, Feyenoord PS4 Skin, AZ PS4 Skin en ook FC Utrecht PS4 skin hebben wij toegevoegd. Natuurlijk missen we nog heel veel clubs maar we werken natuurlijk steeds meer aan uitbreiding van ons aanbod.

Ook voor wat internationale clubs hebben wij de voorraden weer aangevuld en natuurlijk hebben we hier ook een aantal clubs weer toegevoegd denk bijvoorbeeld aan Chelsea PS4 Skin.

Nintendo Switch producten toegevoegd

We raken er niet over uitgesproken, maar ze zijn nu ook echt leverbaar onze Nintendo Switch producten door middel van hoesjes, screenprotectors en skins. Zoals jullie gewend zijn van consolestickers.nl zijn Nintendo Switch skins ruim op voorraad en is voor iedereen keuze. Zou je wat anders willen voor je Nintendo Switch adviseren wij contact met ons op te nemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Betaalopties

Afterpay, creditcard en Belgische betaalopties toegevoegd en staan live. Was even puzzelen natuurlijk met de paymentproviders maar we kunnen nu eigenlijk voor elke klant een betaalmogelijkheid aanbieden. Mocht je toch iets missen bij onze betaalopties wij kunnen altijd overwegen over wij de paymentprovider gaan aanbieden.

Verzendopties worden deze maand veranderd

Natuurlijk willen wij onze klanten van onze verzending op de hoogte houden, maar we weten nog niet hoe we dit verder kunnen verbeteren. Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. Voor nu veel shopplezier en tot de volgende update van consolestickers.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
💬 Hulp nodig via Whatsapp?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?